La 23 de ani se căsătorea cu o femeie de 91. De ce e dezamăgit!

Avea 23 de ani când s-a căsătorit cu mătușa lui în vârstă de 91 de ani. Femeia a murit recent, iar tânărul argentinian Mauricio Ossola vrea să obțină pensie de văduv. Este dezamăgit că statul îi refuză acest drept gândit pentru persoanele văduve care nu se pot întreține. 

Până acum, statul argentinian i-a respins cererea pentru pensia de văduv și nu recunoaște căsătoria celor doi. Astfel de ajutoare financiare sunt acordate atunci când partenerul rămas văduv poate dovedi că decedatul era singurul său sprijin financiar. Ori acest lucru este incert în cazul lui Ossola, care profesează ca avocat și se poate întreține singur.

Bărbatul spune că, în ciuda diferenței de 68 de ani dintre el și mătușa lui, căsătoria a fost perfect legală, cu toate că erau rude. El este hotărât să ducă acest caz la Curtea Supremă, dacă nu îi va fi acordată pensia.

„Acest refuz este nefondat și nu voi trăda ultima dorință a Yolandei și jurământul pe care i l-am făcut pe patul de moarte. Yolanda a insistat să îmi termin studiile. Căsnicia noastră a fost o decizie nobilă și legitimă. M-a susținut până în ultima clipă și ultima ei dorință a fost ca eu să primesc acest ajutor”,spune Ossola.

Vizualizări: 6,808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: