La Pandurii nu avea bani, în Turcia nu are goluri!

Ioan Hora, golgheter la Pandurii anul trecut, nu are același succes la echipa sa din Turcia, marcând doar 3 goluri în 21 de meciuri. Într-un interviu acordat sport.ro, Ioan Hora a dezvăluit că a fugit de echipele din țară deoarece a văzut că nu mai sunt bani.

Ioan Hora a marcat 20 de goluri pentru Pandurii sezonul trecut, iar jucătorul a fugit când a văzut problemele de la Pandurii. La turci nu sunt probleme și are condiții bune, dar nu-i prea mai intră mingea-n poartă. Golgheterul sezonului trecut a reușit doar 3 goluri în 21 de meciuri. „Am jucat foarte bine sezonul trecut. Echipa la care eram legitimat avea dificultăți financiare, iar in vara anului trecut a trebuit sa caut o soluție”, a povestit jucătorul pentru Yenihaberden.com din Turcia, preluat de sport.ro.

„Când am ajuns la Konyaspor, am rămas șocat. Un oraș superb, iar clubul are facilități excelente. Nu găsești așa ceva în România. Am avut o ofertă şi de la Steaua, dar nu mai voiam să rămân să joc în România. Am strâns acolo aproape 300 de meciuri şi mă simțeam pregătit să plec. Am vrut să plec din ţară și din cauză că multe cluburi nu au condiții și au probleme financiare”, a mai spus Ioan Hora.

Vizualizări: 397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: