Lădaru trimite PSD în opoziție

Candidatul ALDE la Primăria Târgu Jiu, Eduard Lădaru, susține că va trimite PSD în opoziție dacă va fi ales primar pe 11 iunie. Lădaru spune că PSD se bazează pe majoritatea pe care o are cu PSRo, dar că el va negocia o altă majoritate și chiar o susținere pentru liberalul Marcel Romanescu în funcția de viceprimar.

După alegerile din vara trecută, PSD și-a impus oamenii pe ambele funcții de viceprimar, reușind să mulțumească partidele partenere – PSRo și ALDE – cu alte funcții. Lădaru spune că această majoritate poate fi schimbată. „Cei de la PSD trebuie să învețe să mai stea și în opoziție”, a spus Lădaru, convins că are argumente pentru a-i convinge pe cei de la PSRo.

PSD speră în alegerea lui Aurel Popescu în funcția de primar, iar asta va însemna vacantarea unui post de viceprimar. Surse politice vehiculează numele consilierului local Mihai Gherghe pentru această funcție. Lădaru spune despre acesta că este doar un țuțăr care repetă ce i se spune la partid. „Gherghe repetă ca o moară stricată ceea ce i se spune la partid. Consilierii municipali PSD nu sunt cunoscuți pentru că pur și simplu nu există, nu au pic de atitudine”, afirmă Lădaru. (A.A.)

Vizualizări: 1,820

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: