Lansare de candidatură marca "Las Fierbinți" într-o comună din Gorj

Lansarea de candidatură, marca "Las Fierbinți", în comuna Stejari din Gorj, a avut parte de o prezență dezamăgitoare, un contrast puternic față de așteptările primarului Robert Păiuși, care se aștepta la un eveniment grandios, cu mii de susținători și un entuziasm debordant al membrilor PSD.

În realitate, din miile de persoane așteptate, doar aproximativ 150 s-au prezentat la eveniment, iar liderii PSD Gorj, Cosmin Popescu și Mihai Weber, au lipsit de la marele moment anunțat de Robert Păiuși.

Pe scenă au urcat câțiva primari și foști edili PSD, iar atmosfera s-a transformat rapid într-un adevărat fiasco. Primarul Ion Ciocea, după ce a reușit să-și revină dintr-un moment de sperietură când era să cadă de pe scaun, a încercat să transmită un mesaj politic, exprimându-și speranța că pe 9 iunie vor avea un primar PSD în comuna frumoasă și plină de verdeață.

Însă, momentul a fost umbrit de gafele și confuziile participanților. Fostul primar din Hurezani, viitor candidat PSD în aceeași localitate, s-a confundat și a greșit numele colegiului de partid pe care îl susținea, iar primarul din Dănciulești, proaspăt trecut de la PNL la PSD, a adus o susținere mai mult decât dubioasă, declarând că "Stejari nu are altă variantă decât pe cea optimă. Robert primar, nu se poate altfel. A demonstrat-o! E un om cu expertiză".

În final, în fața a câtorva zeci de oameni rămași, întrebarea care se ridică este: "Cu cine vom vota pe 9 iunie?"

Păiuși a primit vizita polițiștilor acum o săptămână, atât acasă, cât și la primărie. concluziile cercetării urmează să apară. Seara, după ce oamenii legii au plecat, Păiuși a intrat în live pe facebook și și-a anunțat candidatura la care se va face ”baie de pesediști”.

Galerie foto



Vizualizări: 3,826

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: