Trei zile de petrecere la Roşia de Amaradia. Spectacole şi premieri!

Petrecere mare se anunţă la sfârşitul acestei luni în comuna gorjeană Roşia de Amaradia. În perioada 29 iunie-1 iulie, autorităţile locale vor organiza manifestările de Zilele Comunei. O mulţime de interpreţi de muzică populară vor urca pe scena amenajată pe stadionul din centrul localităţii. Eugenia Filip, Cristian Bănăţeanu sau Nicu Fîciu sunt doar câţiva dintre artiştii care vor cânta pentru cetăţenii comunei Roşia de Amaradia, de ziua lor.

Prima zi a manifestărilor va debuta cu interpretările celor mai talentaţi cetăţeni ai comunei Roşia de Amaradia. Apoi, începând cu ora 20:00, solistul Nicu Fîciu şi solistele de muzică populară Elena Bălan şi Georgiana Stanciu vor cânta şi îi vor încânta pe cetăţeni până noaptea târziu. Seara de vineri se va încheia cu o discotecă în aer liber.

A doua zi, de la ora 18:00, sătenii sunt invitaţi să asiste la concursul „Miss Roşia de Amaradia - ediţia 2018”. Cele mai frumoase şi talentate tinere din comună vor fi premiate. „Se vor decerna apoi două titluri de Cetăţean de onoare pentru două personalităţi ale localităţii. Tot sâmbătă, pentru 10 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, în acest cadru festiv, le vom înmâna câte un premiu”, a declarat Liviu Cotojman, primarul comunei Roşia de Amaradia.

Seara, de la ora 22:00, cetăţenii comunei şi invitaţii lor vor putea asista la un joc de lasere, urmat de spectacole ale altor interpreţi care vor face atmosferă până târziu în noapte. Este vorba de Emil Badea, Raluca Ghişe Căpitănescu, Ciprian şi Diana Tapotă Lătăreţu.

În ultima zi a manifestărilor, cu începere de la ora 10:00, pe terenul sintetic din curtea primăriei se va desfăşura competiţia sportivă de fotbal „Întreceri între sate”. Echipele câştigătoare vor fi premiate de autorităţile locale.

Festivalul de talente „Portul popular la Roşia de Amaradia - ediţia a 2-a” va debuta la ora 14:00, iar autorităţile locale vor decerna premii câştigătorilor. Spectacolul va continua cu recitalurile interpreţilor de muzică populară Elisabeta Vasile, Ilie Dură şi Eugenia Filip. Cristian Bănăţeanu este unul dintre invitaţii speciali ai manifestărilor de la Roşia de Amaradia. „La ora 22:00 vom viziona împreună încă un spectacol cu jocuri de lasere. Vom continua cu dansuri, hore populare şi interpretări muzicale, iar la orele 23:45 va începe focul de artificii”, a mai precizat Liviu Cotojman, primarul comunei Roşia de Amaradia.

Galerie foto


Vizualizări: 1,353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: