Lansare de carte în cadrul unui eveniment caritabil

Scriitorul gorjean Nelu Pochea și-a lansat vineri, 8 decembrie, la Filiași, în județul Dolj, cele mai noi creații. Este vorba de o carte pentru copii - ”O vulpiță răsfățată” și de un volum de divertisment intitulat ”Dezlegare la...umor”.

Cele două cărți au fost lansate în cadrul unui eveniment caritabil de strângere de fonduri pentru două fetițe bolnave de leucemie, Iulia și Anays din Filiași, care în prezent sunt internate în clinici din Turcia pentru operație și recuperare. Cu acest prilej, mai mulți interpreți de muzică populară cunoscuți au susținut spectacole.

Pentru Nelu Pochea a fost un debut literar în proză, cartea pentru copii fiind una de povești. Este cea de-a doua carte pentru copii, semnată de scriitorul gorjean. Volumul de divertisment are în paginile sale 50 de integrame și 50 de pagini de umor, dispuse alternativ. Următoarea carte, cea cu numărul 13, va fi una tot pentru copii, spune scriitorul gorjean. „Intenționez să scriu cât mai multe cărți pentru copii, fiindcă am văzut că primele două au fost pe placul celor mici. Sunt multe cazuri în care părinții copiilor mi-au zis, chiar mi-au mulțumit, că odraslele lor nu au mai luat tabletele în mână, până când au terminat de citit cărțile”, a declarat scriitorul Nelu Pochea.

Vizualizări: 1,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: