Cât costă o oră de distracţie la patinoarul din Târgu Jiu

Târgujienii beneficiază de o nouă zonă de agrement. Un patinoar artificial a fost amenajat pe Insuliţa Jiului şi va rămâne funcţional până aproape de sfârşitul iernii. Cei interesaţi vor plăti pentru o oră de distracţie 20 de lei.

Patinoarul a fost amenajat de aceeaşi societate, din Craiova, care l-a adus şi iarna trecută, pentru prima dată, la Târgu Jiu. Este funcţional deja de circa o săptămână, astfel că unii târgujieni au şi testat deja gheaţa artificială. Este puţin mai mare faţă de cel amenajat anul trecut şi poate găzdui peste 150 de persoane simultan. Patinoarul are în dotare circa 300 de patine de diferite mărimi, ce pot fi puse la dispoziţia clienţilor. În funcţie de acest aspect au fost stabilite şi preţurile. Astfel, o oră cu patine închiriate costă 20 de lei, iar cei care vor veni cu ele de acasă vor scoate din buzunar doar 15 lei.

REDUCERI

Administratorii patinoarului oferă reduceri şi pentru grupuri mari de persoane. La grupurile de peste 10 persoane, tariful pentru o oră este de 15 lei, preţ în care sunt asigurate şi patinele. De asemenea, doritorii pot să-şi procure şi un abonament cu 10 intrări. Cu patine închiriate, tariful este de 170 lei, deci câştigul este de 30 lei, iar cu patinele propriii, tariful este de 125 lei.

PROGRAM

Patinoarul este deschis în fiecare zi, însă de luni până joi programul este de la 10.30 până la 22.00, iar de vineri până duminică şi în sărbătorile legale este funcţional între orele 10.00-23.00. Patinoarul va rămâne funcţional până în jurul datei de 15 februarie 2018.

Vizualizări: 7,758

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: