Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Lanţ uman pentru ruperea Țării Bascilor de Spania

Zeci de mii de locuitori din Ţara Bascilor au format, duminică, un lanţ uman de aproximativ 202 kilometri, ei făcând astfel un apel pentru dreptul la un vot regional pentru independenţă.

Constituţia Spaniei prevede că ţara este indivizibilă şi tentativa de anul trecut a Cataloniei de a obţine independenţa după un referendum ilegal a fost urmată de măsuri dure.

Deşi o mare parte a populaţiei Ţării Bascilor, regiune cu limbă şi cultură proprii, nu susţine independenţa, mulţi cred că oamenii trebuie să aibă dreptul de a vota pentru a-şi exprima opţiunea.

Lanţul uman de duminică a fost organizat de grupul basc Gure Esku Dago (În Propriile Mâini). Bascii şi-au dat mâinile şi au format un lanţ care a pornit din oraşul San Sebastian şi s-a încheiat la Gasteiz.

Vizualizări: 920

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: