Lauda unui edil din Gorj: Niciunde în județ nu s-a investit în educație cât s-a investit la noi

 “Niciunde în județ nu s-a investit în educație cât s-a investit la noi!” Așa se laudă primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman. Edilul spune că nu are agenți economici în comună, ca să strângă bani la buget să poată face investiții cu fonduri locale.

 

Așa că a întins mâna pe unde s-a putut ca să investească în liceul din localitate ori să ridice o sală de sport de la zero. “Niciunde în județul Gorj nu s-a investit în educație cât s-a investit la noi. Sunt multe proiecte cu finanțare și prin Fondul de Mediu, și CNI, PNDL. Nu am ratat nimic. Comuna nu are agenți economici care să alimenteze bugetul. Nu avem activitate minieră, petrolieră, bani din taxe, redevență, nu. A trebuit să identific alte surse să pot să fac ceva”, a spus primarul Liviu Cotojman, într-o emisiune la Radio Infinit.

 

Lucrările de extindere a liceului din localitate se vor finaliza până va începe noul an școlar, dă asigurări edilul. „Am reușit să extindem liceul. În toamnă, vom termina și acolo. Am făcut o sală de sport nouă, am reabilitat Căminul Cultural, am reabilitat parcările din centrul comunei, în zona liceului și a căminului”, a mai declarat Cotojman.

Vizualizări: 2,165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: