Ziua Copilului nu poate fi marcată într-o localitate din Gorj. Motivul: “războaie” politice locale!

Situație de neînțeles în comuna gorjeană Aninoasa, unde edilul vrea să organizeze activități care să marcheze Ziua Copilului, însă conducerea școlii se opune. Primarul se plânge că nu găsește colaborare la școală. Școala nu are nicio reacție. Motivul ar fi un război politic local.

 

S-a nimerit ca primarul și directorul școlii să fie de la partide politice diferite și, din această cauză, ar putea fi privați copiii de petrecerea de 1 Iunie.

 

“Doamna director a fost invitată și prin adresă scrisă de Primăria Comunei Aninoasa tocmai pentru a stabili cum să sărbătorim Ziua Copilului. Doamna directoare a refuzat sistematic. Pe un grup de whatsapp intern, al școlii, cu cadrele didactice, a diseminat o informație falsă precum că această întâlnire nu va mai avea loc. Nu cunosc motivele pentru care refuză sistematic să facem ceva pentru copii. Bănuiesc că sunt motive politice. Am invitat cadre didactice să găsim soluții. E o situație neplăcută. Cadrele didactice și doamna director refuză vehement să organizăm Ziua Copilului în localitate. Cred că e datoria noastră comună, a primăriei și a școlii, să aducem un strop de bucurie copiilor din comună pe 1 Iunie”, a declarat primarul Ilie Petroi, într-un interviu la Radio Accent.

 

Directorul școlii n-a răspuns la telefon să-și exprime punctul de vedere.

 

Vizualizări: 627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: