Liberalii, siguri pe ei! Romanescu va câştiga cu 60-80% alegerile

Liberalii sunt optimişti şi cred că Marcel Romanescu va mai câştiga un mandat de primar la Târgu Jiu după alegerile din 2020. PNL nu mai are nevoie de sondaje şi va merge, din nou, pe mâna actualului edil. Mai mult decât atât, liberalii visează chiar şi la câştigarea şefiei Consiliului Judeţean Gorj.

Dan Vîlceanu, liderul PNL Gorj, a explicat că Marcel Romanescu îi va învinge pe candidaţii PSD, oricare ar fi ei. Scorul nu va fi unul strâns, este de părere preşedintele PNL Gorj. „Marea problemă a celor din PSD este să găsească un candidat, pentru că nimeni nu va vrea. Sunt într-o situaţie fericită pentru că mai sunt câţiva care vor să candideze: Adrian Tudor, Luis Popa, Mihai Prunariu, Gabriel Giorgi. Dacă luăm aceste nume în considerare, singurul lucru pe care nu-l ştim noi, cei de la PNL, în momentul acesta, este dacă Marcel Romanescu va lua între 60 sau 80%. În funcţie de numele la care se vor hotărî, va fi diferit şi procentul. Unii dintre ei n-au nicio şansă”, a mai transmis Vîlceanu, la Accent TV.

 Pierde PSD Consiliul Judeţean?

În plus, liberalii îşi fac planuri chiar şi pentru Consiliul Judeţean Gorj. Dan Vîlceanu este convins că PSD nu va mai avea majoritate în Consiliul Judeţean, iar PNL are şansa să aibă funcţia de preşedinte al instituţiei. „Pierderea primăriilor Motru şi Târgu Jiu, pentru PSD, este egală cu pierderea Consiliului Judeţean. E aproape imposibil să mai câştigi Consiliul Judeţean în condiţiile în care ai pierdut cele două primării. Noi intrăm stabil, clar, în alegeri. Dincolo, la PSD, sunt probleme legate de a găsi un candidat care să-ţi aducă un rezultat cât mai bun. Eu nu cred că îşi mai pun problema să câştige nici la Târgu Jiu, nici la Motru, dar sunt convins că îşi caută variante ca aceia care vor pierde la Târgu Jiu şi Motru să piardă la un nivel care să le permită să se mai bată pentru Consiliul Judeţean”, a încheiat liderul PNL Gorj.

Vizualizări: 1,254

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: