Dan Vîlceanu a transformat biroul în tavernă

Fostul vicepreşedinte al PNL Gorj, Puiu Diaconescu, acum analist politic, a fost provocat la Acces TV să caracterizeze principalii lideri politici din judeţ. Despre preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a spus că „a avut mai multă omenie decât predecesorii săi la Primăria Târgu Jiu”, dar că „a spus că predă puterea tinerilor şi nu a predat-o”.

Puiu Diaconescu l-a caracterizat şi pe deputatul Weber. „Weber este un tânăr, o speranţă a PSD. Să fie mai ferm cu cei care aduc prejudicii partidului”, a spus Puiu Diaconescu. Despre preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a spus că „este un tip prea bun”.

Puiu Diaconescu a fost provocat apoi să îi caracterizeze pe foştii lui colegi din PNL Gorj. „Dan Vîlceanu a crescut mult, are o singură slăbiciune, îi prea ciripesc câţiva în ureche, a transformat biroul în tavernă”, a spus Diaconescu despre preşedintele PNL Gorj. Primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, îi reproşează lipsa de fermitate. „Marcel este un om care nu a întins mâna la caşcaval, aşa cred eu. Dar, nu este ferm în decizii, nici politice, nici administrative”, a spus Puiu Diaconescu.

Fostul lider politic are o părere bună despre Nicolae Daviţoiu - preşedintele PMP Gorj şi spune că are informaţii cu privire la o colaborare dintre acesta şi Vîlceanu. „Nicu Daviţoiu e un tip plăcut, dar e la un partid mic. Am auzit că s-a întâlnit cu Vîlceanu şi au vorbit despre viitorul PMP cu PNL. Tare aş fi curios cum se înţeleg, că eu nu am reuşit să îi pun la aceeaşi masă”, a spus Puiu Diaconescu. (A.A.)

Vizualizări: 1,336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: