Liberalul Banţa le predă management studenţilor

Liberalul gorjean Victor Banța este din februarie lector universitar la Universitatea „Titu Maiorescu” din Târgu Jiu. Banța predă management la Facultatea de Asistență Medicală Generală. „Am avut obiectivul acesta. Este al doilea contract de muncă. Voi preda în afara programului sau, dacă le fac în timpul programului, îmi iau concediu de odihnă în ziua respectivă. Voi preda din două în două săptămâni, două zile pe săptămână. Adică am două cursuri şi un seminar care sunt o dată la două săptămâni. Este vorba de Managementul Proiectelor Europene, Managementul Sanitar şi Sănătate Publică. Cumulat, este al doisprezecelea an în care predau. Şi întotdeauna am avut un al doilea job”, a declarat Victor Banța.

Liberalul gorjean este obişnuit cu munca la catedră. Timp de un an a predat la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, după anii 2000, iar vreme de un deceniu a susținut ore de informatică la Liceul nr.4 din municipiu.

Serviciul lui Banța este la o firmă din domeniul petrolier, Conpet, pentru care lucrează ca responsabil investiții.  Victor Banța este şi consilier județean.

Vizualizări: 472

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: