Liceele din Târgu Jiu unde nu se învață carte

Rezultate rușinoase obținute de patru licee cu profit tehnic din Târgu Jiu. Colegiul Tehnic „Henri Coandă”, Colegiul Tehnic “Ion Mincu”, Colegiul Tehnic nr. 2 și nici Liceul Energetic nu se pot mândri cu medii mari la examenul de Bacalaureat nici în acest an. Notele au fost mici și puțini au fost elevii care au promovat examenul maturității.

Colegiul Tehnic “Ion Mincu” și-a trecut în cont doar patru medii de promovare. Între 6 și 8.4 au obținut cei patru elevi. În rest, au fost multe note de 1 și 2, la Matematică, dar și la Limba Română, au fost lucrări notate cu 2 sau 3. Aici, 53 de elevi au fost înscriși la examen.

Nici Liceul Tehnic „Henri Coandă” din Târgu Jiu nu se poate lăuda cu o performanță în acest an. Doar șase elevi au reușit să promoveze examenul de Bacalaureat. Cea mai mare medie a fost de 7.76, iar cea mai mică medie cu care s-a promovat examenul a fost de 6.06. În total, 60 de elevi s-au înscris să susțină Bac-ul în acest an, la „Henri Coandă”, dar 7 nu s-au prezentat. Cele mai mici note, de 1, 2 sau 3 le-au obținut la proba de Matematică.

Colegiul Tehnic nr. 2 din Târgu Jiu a înregistrat ceva mai mulți „promovați". Doar 14 din cei 81 de elevi înscriși au fost declarați  „admiși”. Ultima medie cu care s-a trecut examenul de Bac a fost 6.11, iar cea mai mare, 8.91.

Liceul Energetic din Târgu Jiu a avut 13 promovați, cu medii între 6.03 și 8.13. Peste 100 de elevi s-au înscris să susțină examenul. Dintre aceștia, 13 au fost absenți, iar unul a fost eliminat din sala de examen.

Vizualizări: 8,286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: