Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tânăr din Târgu Cărbunești, admis cu notă mare la CNMTV

La Colegiul Naţional Militar ,,Tudor Vladimirescu” Craiova au fost admişi 120 de elevi, dintre care 47 sunt fete, iar mediile de admitere sunt cuprinse între 7,87 şi 9,95.

Cea mai mare medie de admitere a fost obţinută de eleva Andra Moraru de la şcoala Gimnazială Eugen Ionescu din Slatina, iar la băieţi, media cea mai mare este 9,92 şi a fost obţinută de Teodor Tănase – Nicolescu de la Şcoala Gimnazială G. Uscătescu din Târgu Cărbuneşti.

Repartizarea pe judeţe a candidaţilor declaraţi admis este următoarea: câte 1 elev din Alba, Bacău, Bistriţa Năsăud, Buzău, Giurgiu, Ilfov, Mureş, Prahova, Timiş şi Vrancea, câte 2 din Bucureşti, Braşov, Dâmboviţa şi Iaşi, 3 din judeţul Vâlcea, 4 din Maramureş, 8 din Teleorman, 9 din judeţul Argeş, 10 din Mehedinţi, 16 din Gorj, 17 din Olt şi 35 din judeţul Dolj.

Cu toţii şi-au confirmat locul obţinut prin concurs şi se vor prezenta la Colegiul Naţional Militar ,,Tudor Vladimirescu” Craiova pe 6 septembrie, până la ora 08.00, pentru a se pregăti pentru deschiderea anului şcolar 2019 – 2020.

Vizualizări: 5,809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: