Licitație care durează de o jumătate de an

Autoritățile locale din comuna gorjeană Berlești așteptă cu sufletul la gură începerea lucrărilor la sala de sport din localitate. Tensiunea crește pe zi ce trece, asta pentru că lucrarea s-a scos la licitație încă din luna octombrie a anului trecut, însă nici până acum nu a fost finalizată procedura.

Sala de sport ar trebui să fie construită în incinta Școlii Gimnaziale Lihulești, iar autoritățile locale speră ca lucrările să înceapă cât mai curând. ”Este o sală de sport cu o suprafață construită de 900 de metri pătrați și are în interior un teren multifuncțional. Ne dorim foarte mult să se realizeze această investiție, pentru că în comuna Berlești nu este nicio sală de sport. Valoarea proiectului este de 2.600.000 de lei și este finanțat de Compania Națională de Investiții. Proiectul a fost aprobat, numai că nu știm când vor începe lucrările pentru că din luna octombrie se tot licitează și nici până acum nu s-a terminat procedura. Nu știm ce se întâmplă. Așteptăm și noi cu nerăbdare”, a declarat Iulian Berlescu, primarul din comuna Berlești.

De această investiție vor beneficia atât elevii, dar și tinerii din comuna Berlești care vor să desfășoare activități sportive în sală.

Vizualizări: 1,821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: