Licitație pentru fosta fabrică de mobilă din Târgu Jiu

Spațiile în care a funcționat pe vremuri fabrica de mobilă din Târgu Jiu sunt scoase la vânzare. Spațiul industrial este compus din două corpuri de clădiri care beneficiază de toate utilitățile.

Proprietatea se vinde prin licitație publică, iar prețul de pornire a licitație este de 3.919.135 lei. Spațiul industrial este situat în zona de nord a municipiului Târgu-Jiu. ”Proprietatea este localizată pe fosta platformă industrială de nord a orașului Târgu-Jiu și beneficiază de acces din bulevardul Ecaterina Teodoroiu. Proprietatea este reprezentată de o fostă fabrică de mobilă, alcătuită din 2 corpuri (P+2 si P+4), în suprafață construită totală de 56.060 mp, suprafață utilă totală de 44.151 mp, construite pe un teren intravilan în suprafață totala de 19.986 mp.”, se arată în anunțul de vânzare.

Imobilele au fost construite în anul 1978, renovate în anul 2004 și beneficiază de acces la toate utilitățile zonei: curent electric, apă, gaze, canalizare. În prezent cele două spații industriale scoase la licitație sunt dezafectate.

În zona de vânzare a spațiului industrial a fost construită și o fabrică de cablaje.

Vizualizări: 7,815

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: