Lider de sindicat: „La Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu“ nu s-a dat o pensulă de vopsea“

Liderul de sindicat din învățământ Constantin Huică, profesor de educație fizică și sport la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu“, este nemulțumit de faptul că Primăria Târgu Jiu nu a efectuat reparații sau lucrări de modernizare la școala unde profesează.

Profesorul spune că investiții au fost făcute la alte licee. 

 „La Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu» nu s-a investit nici un leu, care este un colegiu care de ani de zile nu are nici măcar un copil picat la examenul de Bacalaureat. La Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu“ nu s-a dat o pensulă de vopsea măcar. Nu știu care este problema administrației locale pentru că nu există bani pentru Colegiul Național «Ecaterina Teodoroiu». Nu există decât pentru Colegiul Național «Tudor Vladimirescu» sau «Spiru Haret». Și noi suntem în aceeași situație cu aceste colegii“. 

Constantin Huică spune că este nevoie de efectuarea unor lucrări de modernizare a spațiilor interioare: „Sunt necesare efectuarea anumitor lucrări. Cei de la ISU au venit și au cerut că nu au ce să caute o serie de materiale inflamabile pe pereții școlii. Au fost date jos și s-au făcut reparații cu muncitorii școlii, deoarece tencuiala era degradată, la fel ca și vopseaua. Pereții nu arată așa cum trebuie, deoarece nu s-au făcut cu personal de specialitate. Ușile sunt cumpărate acum 20 de ani din fondurile comitetului de părinților. Este nevoie de lucrări de modernizare a interioarelor“. 

Vizualizări: 1,380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: