Control al Prefecturii Gorj la groapa de gunoi. „Mirosea groaznic“

Prefectul județului Gorj, Marcel Iacobescu, a dispus un control la groapa de gunoi, după ce a constatat că miroase îngrozitor în zona apropiată: „Am trimis o echipă de control acolo, pentru că mirosul era groaznic. Am trecut prin zonă și mirosea groaznic“, a spus prefectul Iacobescu, la o emisiune de televiziune. 

Acesta a precizat că se tratează o mare cantitate de levigat ca urmare a ploilor și din acest motiv mirosul este așa de persistent: „Este o perioadă în care este foarte multă umezeală, în care a plouat foarte mult și vă dați seama că s-a strâns mult levigat care trebuie tratat. În momentul în care îl tratezi există acel miros de sulf care îneacă oamenii. Totodată, dacă nu tratezi levigatul și se umple bazinul intrăm într-o altă sferă, a penalului“.

 Prefectul de Gorj a precizat că localnicii din apropierea depozitului de deșeuri se plâng zilnic de mirosul insuportabil, dar că responsabilitatea gestionării deșeurilor este a Consiliului Județean Gorj: „Primesc aproape zilnic de la locuitorii din zonă. Este o problemă pe care foarte greu o gestionăm și o vom rezolva. S-a pornit prost și a fost pusă prea aproape de localitate. 

Gestionarea gunoaielor în județul Gorj este Consiliul Județean, care are un serviciu specializat în așa ceva“.

Vizualizări: 997

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: