Lider PNL Târgu Jiu: Pierd timpul dând din gură

Consilierul local PNL din Târgu Jiu, Eduard Berca, spune că a renunţat să mai fie comunicator al partidului, pentru că a ajuns la concluzia că pierde timpul dând din gură. Berca lucrează în asigurări, domeniu afectat atunci când scade nivelul de trai, şi spune că trebuie să se concentreze pe activitatea profesională.

Eduard Berca a renunţat la calitatea de comunicator al PNL după ce a avut o ieşire la un post de radio, unde a acuzat parlamentarii partidului său că nu au votat împotriva pensiilor speciale şi că s-au opus unor modificări ale Codului Silvic, care ar fi ajutat Complexul Energetic Oltenia.

Oficial, Berca spune că nu mai are dispoziţia să fie comunicator, din cauza unor probleme de natură profesională. „Eu sunt dintre salariaţii care au pierdut din transferul contribuţiilor de la angajator la angajat. Pe de altă parte, în domeniul meu de activitate, starea judeţului, a municipiului, se reflectă cu pregnanţă. (...) Nu am dispoziţie, într-o situaţie de genul ăsta, trebuie să mă concentrez pe partea profesională. Dacă mai vin şi mai dau din gură pe te miri unde, pierd timp, eu trebuie să mă concentrez pe treaba mea”, a spus Berca la Radio Infinit.

Preşedintele PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, speră însă ca Eduard Berca să revină asupra deciziei, considerând că acesta este un om cu experienţă în acest domeniu. „Cred că are motive să rămână în echipa noastră şi chiar o să discutăm acest aspect”, a spus Romanescu.

Vizualizări: 438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: