Opoziţie cu parul! Orban duce liberalii în epoca de piatră

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că liberalii trebuie le facă opoziţie social-democraţilor, „dând cu parul” în aleşii locali ai PSD, iar cine nu are puterea să o facă trebuie să abandoneze şi să lase locul altcuiva.

Viceprimarul PSD din Târgu Jiu, Adrian Tudor, a spus că şi-a imaginat deja liberalii ieşind din peşteri, cu bâtele în mâini. „Singura imagine care îmi vine în minte este din epoca de piatră, când ieşeau din peşteră cu nişte bâte în mână şi atacau adversarii. Modul ăsta de politică nu poate construi nimic în România, doar dărâma”, a spus Tudor la Radio Infinit.

Marcel Romanescu, primarul liberal din Târgu Jiu, nu pare entuziasmat de o astfel de recomandare: „Eu am cerut sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean pentru proiectele pe care le-am depus. Dacă voi constata anumite lucruri, le voi prezenta fără niciun fel de probleme”.

În schimb, preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, spune că asta a făcut şi până acum, întrebat fiind dacă a dat cu parul în capul pesediştilor. Orban a mai recomandat liberalilor să renunţe la blaturile cu PSD. „Să o lăsăm pe asta cu blaturile în Gorj, cine spune asta, se face de râs. Probabil că în alte judeţe lucrurile stau altfel”, a spus Vîlceanu. (A.A.)

Vizualizări: 412

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: