Lider PSD: Boza nu are curaj să ceară bani

Sportul să-şi ia gândul că ar putea primi susţinere financiară din partea Complexului Energetic Oltenia. Declaraţia îi aparţine senatorului Florin Cârciumaru care îndeamnă Primăria Târgu Jiu şi Consiliul Judeţean Gorj să se preocupe de sport, pentru că managerul CEO, Sorin Boza, nu are curaj să ceară reluarea finanţării activităţii sportive.

Este nevoie de mult curaj să ceri bani de la CEO pentru sport, susţine senatorul PSD Florin Cârciumaru: „Ar fi foarte bine să-şi îndrepte atenţia şi către sport. Nu vom mai găsi niciodată susţinerea în CEO. A fost acea ordonanţă. la ora actuală, nu a venit un ministru care să îşi dorească să reia susţinerea sportului. Actuala conducere a CEO nu are curajul să ceară şi cred că ar fi un curaj şi la ministru şi la domnul Boza, dacă ar fi susţinere din partea sindicatelor. Acestea spuneau că nu mai sunt de acord să se susţină fotbalul, handbalul şi baschetul”.

Chiar şi fără susţinerea companiei energetice, sportul nu trebuie să rămână îngropat la Târgu Jiu, mai ales că se va inaugura Complexul Sportiv. Oraşul are o sală şi un stadion la standarde europene şi trebuie să le folosească, mai transmite Cârciumaru: „Asta a fost cel mai bun argument în faţa ministrului tehnocrat care a sistat finanţarea. Am încercat să justificăm că oamenii au fost afectaţi de companie, au fost strămutate sate întregi, cimitire. Blaj, Turda, Slobozia, Călăraşi sunt oraşe mici, sub oraşul Târgu Jiu, şi au echipe. Măcar la handbal sau la baschet să jucăm. Stadionul poate să fie folosit şi în Divizia C”.

Vizualizări: 1,141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: