Vîlceanu nu crede în puciul anti-Orban

Realitatea TV a anunţat că în jur de 20 de lideri de organizaţii pregătesc un puci pentru debarcarea lui Ludovic Orban de la şefia PNL. Liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, nu crede că există un astfel de plan. „Credeţi-mă că aş fi ştiut”, a spus deputatul.

Senatorul Iulian Dumitrescu ar fi susţinut de Adriana Săftoiu şi Marian Petrache să preia conducerea PNL, susţin sursele postului de televiziune. Vîlceanu spune că sunt aberaţii lansate în ziua în care partidul a împlinit 143 de ani. „Sunt prostii, dar sunt prostiile celor care le spun şi cred că ei trebuie întrebaţi, cei care le spun. Cred că o să vedeţi la câteva posturi de televiziune această aberaţie, care au o politică editorială proPSD”, a spus Vîlceanu la Radio Infinit. „Nu există aşa ceva, aş fi aflat. Acum două zile a fost un vot de solidaritate în Biroul Permanent Naţional, cu acţiunea lui Ludovic Orban”, a mai spus Vîlceanu, adăugând că „mai frică decât acum nu le-a fost niciodată celor din PSD”.

Iulian Dumitrescu şi alţi liberali l-au criticat pe Orban pentru plângerea penală făcută la adresa Vioricăi Dăncilă, pentru înaltă trădare. Şi la Gorj, părerile liberalilor sunt împărţite. Primarul liberal din Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, este de părere că PNL trebuie prin orice mijloace să facă opoziţie, iar plângerea penală a fost un mod de sancţionare a unei greşeli grave pe care a făcut-o Dăncilă.

În schimb, primarul Bobaru de la Bumbeşti Jiu spune că pe oameni îi interesează probleme legate de salarii, de inflaţie, de rate la bănci. „Aceste chestiuni care fac doar deliciul presei pe mine nu mă interesează”, a spus Bobaru.

Vizualizări: 524

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: