Lider PSD Gorj: O treabă ca asta ne poate face foarte rău

Mai mulți social-democrați de la Gorj dezaprobă măsura luată de Poliția Locală Târgu Jiu, aceea de a sancționa șapte gorjeni pentru comentariile lăsate de aceștia pe un site de socializare. Claudiu Manta, Adrian Tudor sau Cristian Toader Pasti au avut o discuție pe această temă în mediul virtual, cu alţi colegi din partid, care a devenit virală pe rețelele de socializare, fiind dezvăluită de unul dintre ei. Unii dintre social-democrați au spus că partidul se face de râs, explicând colegilor de partid că șeful Poliției Locale a fost pus de PSD.

 Claudiu Manta este unul dintre social-democrații care au participat la discuția care a avut loc, în mediul virtual, în data de 10 februarie. Acesta le-a explicat colegilor de partid că măsura luată de Poliția Locală Târgu Jiu în cazul celor care au lăsat comentarii pe facebook, de a-i sancționa, nu face cinste partidului. "O treabă ca asta ne poate face foarte rău, cel puțin din punct de vedere mediatic. Uitați-vă că subiectul a fost abordat de absolut toată presa (locală și națională) iar articolele sunt negative, fără excepție", le-a spus Manta colegilor de partid.

Manta a confirmat, marți, că a existat această discuție. Un alt social-democrat a spus că va cere clarificări legate de această speță. Pasti a spus că partidul se face de râs, mai ales că Florin Urdea este susținut de PSD în fruntea Poliției Locale. "Am să cer o informare pe această temă de la Pol. Municipală. Ne facem de râs pentru că șeful de acolo e pus de PSD", le-a transmis Cristian Toader Pasti colegilor din PSD. 

"Sincer, suntem de râsul lumii ... Fără precedent", a comentat Leonard Lungan. "Am încredere că nu este prea târziu să venim cu oameni performanți!", a venit în completare Cristian Toader Pasti. Și discuția a continuat. "De data asta, au dreptate. Nu e în regulă ce se întamplă", a spus Claudiu Manta. Manta a fost întrebat cine are dreptate, iar răspunsul său a fost: "Oamenii care au fost amendați, evident. Mai ales că, din ce am citit, "comentatorii" care au fost amendați nu au înjurat, cel mult au fost disprețuitori".

Viceprimarul Adrian Tudor a intervenit și el în discuție, acesta fiind de altă părere şi susţinând că amenzile ar fi necesare. "Pentru înjurături și injurii sunt sanctionați. Este o țară liberă, poți înjura pe oricine, dar trebuie să răspunzi pentru asta", le-a spus acesta colegilor din partid. “Erau tari toţi pe Facebook când înjurau, când au luat amenda începură să plângă”, a mai scris Adrian Tudor. Intervenția sa i-a redus la tăcere pe social-democrați, mai ales că le-a prezentat în mediul virtual și niște articole din lege. Primarul interimar Aurel Popescu nu a intervenit în discuție, însă a postat niște linkuri au articole juridice care să susțină măsura Poliției Locale. 

Galerie foto


Vizualizări: 2,691

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: