PSD Gorj îi arată obrazul lui Victor Ponta

Pesediştii gorjeni au fost uimiţi de declaraţiile lui Victor Ponta, potrivit cărora deputatul ar fi rămas în partid doar ca „să lupte” pentru Complexul Energetic Oltenia. După ce Victor Ponta a declarat, vineri, că nu a văzut pe cineva din Guvernul Grindeanu să aibă pregătirea necesară pentru a rezolva problemele companiei, social-democraţii de la Gorj îi arată obrazul.

 PSD Gorj susţine în continuare Guvernul Grindeanu, iar liderii organizaţiei judeţene cred că Victor Ponta ar trebui să colaboreze cu actualul premier, în condiţiile în care deţine atât de multe cunoştinţe despre CE Oltenia. „Cred că domnul prim-ministru Grindeanu ştie ce are de făcut. Aşa cum am declarat, noi vom susţine Guvernul şi vom susţine deciziile pe care le va lua Guvernul Grindeanu. Sunt conştient că domnul Victor Ponta are cunoştinţe foarte multe despre CEO. Sper ca domnia sa, împreună cu domnul prim-ministru Grindeanu, să găsească soluţia cea mai bună pentru CE Oltenia. Cu siguranţă, Victor Ponta va veni cu argumentele cele mai potrivite de susţinere a complexului”, a declarat Aurel Popescu, vicepreşedintele PSD Gorj.

Şeful judeţului a refuzat că comenteze declaraţiile lui Victor Ponta, potrivit cărora deputatul s-ar bate şi cu PSD pentru CEO, însă îl asigură că obiectivul major al administraţiei publice este continuarea activităţii companiei. „Obiectivul nostru, al administraţiei publice locale, este ca activitatea CE Oltenia să continue, cel puţin la nivelul care este acum. Am văzut că, în această iarnă, sistemul energetic naţional s-a bazat pe Complexul Energetic Oltenia şi, cu siguranţă, se va baza şi în vară. S-a făcut un pas important s-au alocat fondurile pentru exproprieri, sperăm să fie pusă în discuţie şi strategia energetică. Altceva nu comentez”, a spus Cosmin Popescu.

Vizualizări: 1,564

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: