Liderii SMEO, cu ochii pe numirile de la CEO

Sindicatul Mine Energie Oltenia (SMEO) a revenit cu o adresă la Ministerul Energiei şi Consiliului de Supraveghere, prin care cere numirea unui preşedinte al Directoratului CEO. Solicitarea vine în contextul în care se discută din nou despre modificări în conducerea Directoratului CE Oltenia.

Sindicaliştii SMEO îi impun acestuia să respecte criteriile pe care Victor Grigorescu le-a amintit mereu - integritate, transparenţă, profesionalism. Spre final, liderii SMEO ameninţă spunând că, dacă vor considera că deciziile sunt un atac la adresa CEO, îşi rezervă dreptul de a acţiona prin orice mijloace. Adresa trimisă la minister, dar şi presei, este interesantă dacă luăm în calcul faptul că de joi dimineaţă au revenit zvonurile potrivit cărora în şedinţa Consiliului de Supraveghere de vineri se va discuta despre numirea unui preşedinte al Directoratului. Din nou este vehiculat numele lui Laurenţiu Ciobotărică, directorul financiar.
Eventuala numire a lui Ciobotărică a fost comentată la Radio Infinit şi de liderul Federaţiei Univers, Adolf Mureşan. „E, bârfa e la nivelul României. Nu e cazul. Aceşti directori au fost selectaţi pe o lege. La Ciobotărică le convine să vină, când sunt alţi grei pe lângă el şi nu poate sta el singur stă cuminte. Dacă ne tot băgăm să schimbăm directorii ăştia pe culoare politică se duce dracu industria“, a spus acesta.

Vizualizări: 886

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: