Liga 4 rămâne cu 13 echipe. Vicecampioana din acest an s-a retras

Echipa vicecampioană din sezonul trecut la Liga 4 Gorj se retrage din campionat și se va desființa. Petrolul Bustuchin a rămas fără susținere de la primăria locală și lasă Liga 4 Gorj cu 13 echipe și pe CSO Turceni fără adversar în Supercupa Gorjului.

Primăria din Bustuchin nu va mai susține financiar echipa locală de fotbal și o va retrage din campionat deși aceasta era una dintre cele mai bune formații din Liga 4 Gorj. Petrolul Bustuchin era vicecampioana din acest sezon a Ligii 4 și urma să joace în Supercupa Gorjului la începutul lunii septembrie cu campioana CSO Turceni. Decizia controversată de a retrage echipa din Bustuchin din campionat aparține primăriei din localitate iar anunțul retragerii din campionat a fost făcut chiar de șeful AJF Gorj Mihai Prunariu: „Astăzi, una dintre cele mai vechi echipe de fotbal s-a retras din liga a 4-a. Petrolul Bustuchin!”

Petrolul Bustuchin a încercat în ultimele sezoane să câștige campionatul gorjean pentru a se lupta la promovare. Obiectivul a fost în fiecare sezon promovarea iar autoritățile locale s-au preocupat permanent de baza sportivă pentru a se putea disputa acolo meciuri de Liga 3.  

AJF Gorj este pusă astfel în situația de a începe noul sezon cu număr impar de echipe, după ce, atunci când solicitaseră cei de la Pandurii înscrierea la Liga 4, se confrunta cu aceeași problemă.

Vizualizări: 1,276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: