Pandurii aşteaptă să poată face transferuri din iarnă

Pandurii Târgu Jiu va juca în noul sezon în Liga 4, după ce echipa a fost recent primită de conducerea AJF Gorj în această competiţie. Retragerea din Liga 3, aşa cum a procedat Pandurii, este echivalentă cu coborârea echipei respective la eşalonul inferior următor, dacă nu s-au aplicat alte sancţiuni de către FRF.

AJF Gorj a aprobat recent componența Ligii 4 Gorj, acolo unde va evolua din toamnă şi Pandurii Târgu Jiu care s-a retras din Liga 3 pentru că nu mai avea jucători şi nici dreptul de a transfra alţii. Directorul sportiv al clubului, Camilian Floroiu, a precizat că se va demara în noul sezon cu un lot de tineri şi, din iarnă se va încerca completarea lotului, sperând că se vor putea face transferuri. „Încercăm acum să creionăm un program de pregătire ca să aducem copiii la un nivel competiţional care să poată să îi ajute în această competiţie a Ligii a 4-a şi ca să avem şi rezultate bune. Sperăm apoi să ne rezolvăm problemele pentru ca din iarnă să putem face şi transferuri”, a spus Floroiu la Radio Infinit, explicând de ce echipa a ajuns în situaţia de a se retrage din Liga 3, unde primise deja licenţă pentru a putea evolua: „Nu am putut face transferuri şi de aceea ne-am retras din Liga 3, nu aveam decât un singur jucător sub contract, pe Horaţiu Peia, nu puteam aduce jucători şi era foarte greu. Din punctul meu de vedere nu îşi avea rostul să ducem o grupă de copii care să joace la Liga 3, să îi punem astfel într-o situaţie delicată, poate unii dintre ei chiar să renunţe la fotbal”.

Pandurii Târgu Jiu va aborda noul sezon cu un lot de tineri care au jucat sezonul trecut la grupa de juniori Under 19 ani şi jucători care au terminat recent junioratul la club.

Vizualizări: 671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: