Unde este cel mai ieftin tuns din Târgu Jiu. Doar 3 lei!

Trei lei un tuns pentru pensionari, patru lei pentru alte persoane! Sunt preţurile fără concurenţă de la frizeria Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din Târgu Jiu. Pensionarii mai au parte de consult stomatologic gratuit, dar şi de alte facilităţi.

 Mulți dintre pensionarii din Târgu Jiu vin la frizeria CARP să se tundă, asta pentru că aici plătesc doar câțiva lei. "Persoanele care sunt membri plătesc pentru un tuns 3 lei, indiferent că este vorba de femei sau bărbați. Care nu au carnet plătesc 4 lei. Așteptăm pe oricine cu plăcere. Vin foarte mulți pensionari, mai ales când primesc pensiile", a explicat Lucica Uță, frizer. 

Pensionarii spun că nu mai sunt alte frizerii în oraș la care să se tundă cu doar câțiva lei. "Este un tarif foarte bun. În rest plătești pe puțin 10 lei. Atât am plătit pentru nepoți, am doi. Până la urmă le-am luat mașină de tuns și îi tund eu", a spus Gheorghe Becuescu, pensionar din Târgu Jiu. 

Frizeria CARP Târgu Jiu este deschisă de luni până vineri, de la orele 8 la 15.30.

 Consult stomatologic gratuit

Cabinetul de stomatologie care funcţionează în imediata apropiere a CARP Târgu Jiu este deschis de luni până vineri, între orele 9-12. Cabinetul este al unui stomatolog privat care a încheiat o colaborare cu CARP Târgu Jiu. Pentru că a folosește gratuit încăperea, iar cabinetul i-a fost dotat, pensionarii care sunt înscriși beneficiază de consult gratuit, dar și de anumite intervenții stomatologice. "Membrii care sunt înscriși au o extracție gratuită pe lună sau un tratament. Un tratament pentru extirpare de nerv sau o plombă gratuită pe lună. Una din cele trei variante. Un pensionar poate scuti astfel de la 50-60 lei până la 100 lei. E un lucru binevenit pentru mulți dintre pensionari. Zilnic avem între 5 și 15 pensionari care ne vizitează", a spus medicul stomatolog Alin Ciulpan.

 Ochelari de vedere cu 50 de lei

Toți pensionarii membri ai CARP beneficiază de consult gratuit la cabinetul de optică de pe lângă unitate. De aici pot să-și procure și ochelari la prețuri avantajoase. De șase ani funcționează acest cabinet. "Ochelarii sunt cei mai ieftini de pe piață. Cel mai mic preț este de 50 de lei pentru ochelarii cu lentilă albă, fie sticlă, fie plastic. Lentilele sunt produse de întreprinderea Interoptik de la Timișoara, fără lentile chinezești. Ne axăm și pe întreținerea ochelarilor. Este de multe ori gratuit, rar se impun înlocuiri de piese, aici percepem undeva la jumătate față de oraș. Sunt mulți oameni care vin la noi", a spus Maria Moștioru, optometrist. 

Cabinetul oftalmologic este deschis de luni până vineri, între orele 8.30-15. De multe ori, specialiştii de aici lucrează și peste program.

Galerie foto



Vizualizări: 12,650

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: