Un fost antrenor de la Pandurii, prezentat oficial de CS Mioveni

Fost antrenor la Pandurii în sezonul 2016 – 2017, și apoi la ACS Viitorul Târgu Jiu, antrenorul Flavius Stoican a fost prezentat oficial la CS Mioveni. Stoican a revenit în Superliga, după o pauză de 5 luni și a semnat un angajament valabil pe un an.

În cursul zilei de miercuri, tehnicianul în vârstă de 45 de ani a condus și primul antrenament din postura de principal al argeșenilor, club la care revine după o pauză de aproape 10 ani. Stoican a mai antrenat-o pe CS Mioveni în Liga a 2-a, în sezonul 2012-2013, pentru 17 partide. Bilanțul său în acel mandat a fost de 5 victorii, 7 remize și 5 înfrângeri.

Antrenorul îl înlocuiește pe banca argeșenilor pe Alexandru Pelici, cel care, până să fie demis, era cel mai longeviv tehnician de la nivelul Superligii. Fostul principal de la Mioveni a fost demis în urma unui start catastrofal de sezon, în care echipa a adunat un singur punct în primele 6 runde. „Conducerea clubului nostru a ajuns astăzi la un acord cu Flavius Stoican pentru preluarea postului de antrenor principal al echipei de fotbal. Tehnicianul care are aproape 46 de ani, a semnat cu CS Mioveni pentru un an de zile. Obiectivul este clar: menținerea în Superliga! Flavius Stoican va lucra pe banca tehnică cu Bobi Vedeș – secund, Emilian Dolha – antrenor cu portarii și Vlad Țăran – preparator fizic”, se arată pe site-ul celor de la CS Mioveni.

Flavius Stoican revine în primul eșalon al fotbalului românesc după o pauză de 5 luni. La începutul lunii martie, antrenorul era dat afară de la Dinamo, formație la care se afla la cel de-al treilea mandat.

Vizualizări: 512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: