Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Noi relaxări de la 1 iulie

Începând cu 1 iulie, se introduc noi relaxări în România. „Începând cu 1 iulie, în spațiile închise sau deschise se pot organiza evenimente cu până 50% din spectatori. De asemenea, și evenimente culturale cu până în 2.500 de spectatori. Ce e peste trebuie să fie vaccinați. Vor avea acces mai multe persoane la evenimentele private”, a spus premierul Florin Cîțu.

Competițiile sportive se pot desfășura, în spațiile deschise sau închise, cu participare spectatorilor până la 50 la sută, în anumite condiții. Număr mai mare la spectacole în aer liber: peste 2.500 de spectatori, cu toate persoanele trebuie să fie vaccinate și cu reducerea spațiului alocat de la 2 mp la 1 mp, și cu purtarea măștii.

„Evenimente private și mese festive: 150 de persoane în exterior și 100 în interior.
Evenimente private – nunți, botezuri- în interior sunt permise maximum 300 de persoane cu asigurarea a 2 mp pentru fiecare persoană, toate să fie vaccinate. Activitatea operatorilor economici se extinde până la ora 02.00. Baruri și cluburi sunt deschise până la 02.00 dacă toată lumea este vaccinată, fără a depăși 70% din capacitatea spațiului. În unitățile de cazare nu mai există limitare la gradul de ocupare”, a mai anunțat premierul.

Vizualizări: 4,625

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: