Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Invitație la distracție. Ziua iei, marcată în Gorj

Ziua iei nu va trece neobservată la nivelul județului Gorj. Autoritățile locale din Motru organizează în această după amiază un spectacol la care sunt invitați să participe toți cei care au ii și doresc să le poarte. Evenimentul va avea loc pe stadionul de la Motru

Autoritățile locale au considerat că această zi este un bun prilej pentru revenirea la o viață normală. Pentru că mai bine de un an evenimentele publice au fost interzise, edilul de la Motru nu a putut lăsa nemarcată ziua iei, așa că în această după amiază va fi organizat un mic spectacol pe stadionul de la Motru.

Sunt așteptați să participe cât mai mulți motreni, însă condiția de participare este să poarte ie. ”În această seară o să marcăm Ziua Iei pe stadionul din Motru. Este o invitație la distracție pentru toți motrenii care vor să asculte muzică, să încingă o horă, dar să nu uite să poarte ia. Aceasta este și condiția de participare, ca toți cei prezenți să fie îmbrăcați în ie. Spectacolul este realizat în colaborare cu Palatul Copiilor și casa de cultură din Motru”, a declarat Cosmin Morega, primarul din Motru.

Vizualizări: 1,248

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: