Lista lui Grigoraş rămâne neonorată

Pandurii nu au reuşit să perfecteze decât un singur transfer pentru retur, dar numele lui Călin Cristea nu se regăsea printre cei lista de jucători pe care antrenorul Petre Grigoraş a lăsat-o la plecarea în vacanţă conduceri clubului.  Raul Rusescu de la Unirea Urziceni, Alexandru Chipciu de la FC Braşov şi Costin Curelea de la Sportul Studenţesc sunt cei trei jucători pe care antrenorul Petre Grigoraş i-ar fi dorit la Pandurii Târgu Jiu pentru retur.

Din păcate nici unul nu a putut fi transferat la Pandurii din cauza sumelor mari cerute de echipele unde joacă. „Sunt cu toţii jucători tineri şi aşa cum şi noi ţinem de jucătorii tineri şi talentaţi, precum Matei, aşa şi echipele unde joacă ei ţin la preţ”, a spus preşedintele executiv Eugen Pârvulescu explicând eşecul clubului în aceste cazuri. În cazul lui Rusescu de la Urziceni nici echipele mari din Liga I nu au avut mai mare succes decât Pandurii după cum a precizat şi preşedintele: „Raul Rusescu e un atacant interesant dar preţul lui e foarte mare. Au vrut şi echipe din fruntea clasamentului să-l achiziţioneze şi văd că nimeni nu se poate apropia de el”. Grigoraş recunoaşte că aceste trei transferuri sunt destul de greu de realizat şi de aceea a acceptat alte transferuri de la echipe de liga a II-a: „Priorităţile mele le-am transmis conducerii clubului dar, din păcate, se pare că este greu de realizat cel puţin un transfer din cele trei pe care le doream. Se pare că nici unul din ei nu va putea fi adus aşa că a trebuit să ne orientăm spre alte echipe chiar şi de ligă inferioară cum e Alba Iulia”. După ce a perfectat transferul lui Cristea, preşedintele Pârvulescu vrea să-i mai facă un cadou de sărbători antrenorului şi să mai aducă un atacant. „Încercăm să-i mai facem un cadou antrenorului Grigoraş, măcar un transfer să mai reuşim. A cerut jucători din ţară, jucători tineri pentru care însă cluburile de care aparţin au pretenţii exagerate”, a explicat Pârvulescu precizând că, dacă nu se va mai perfecta nici un transfer, se va căuta un jucător care să meargă în probe cu echipa în stagiul din Antalya: „Sper să reuşim să finalizăm până la reunirea lotului negocierile, e posibil ca un jucător să vină cu noi în cantonamentul din Antalya să îl vedem acolo la jocuri”.

 „Cristea nu a fost o prioritate pentru mine dar era o necesitate pe postul acela şi e bine că s-a realizat până la urmă acest transfer. Sper ca el să vină cu dorinţa de a nu se mai întoarce în divizia a doua de unde l-am luat. A mai jucat la prima ligă la Alba Iulia, a făcut-o destul de bine însă a retrogradat cu ei”.

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: