Liviu Andrei (PMP): Sunt într-o stare confuză

Vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară Gorj, Liviu Andrei, a spus că politica partidului de guvernământ îl face să fie confuz. Andrei spune că nu poate înţelege cum de un partid mare, ca PSD, acceptă să se facă de râs cu un prim-ministru ca Viorica Dăncilă, deşi are soluţii mult mai bune.

Liviu Andrei a declarat la un post de televiziune că politica PSD îi provoacă o stare de confuzie. „Sunt într-o stare confuză, pentru că nu înţeleg cum PSD, un partid atât de mare şi cu o atât de largă majoritate, poate să ţină în funcţia de prim-ministru o persoană care face greşeli impardonabile, incalificabile, la întâlnirile oficiale. Îţi pui o grămadă de întrebări în momentul acela. Cred că PSD are foarte multe persoane care ar face faţă funcţiei, dar probabil că nu sunt yesman”, a spus Liviu Andrei la Accent TV.

Acesta crede că Dăncilă este ţinută în funcţie doar pentru că execută tot ce îi cere Liviu Dragnea. „Doamna prim-ministru a îndeplinit întocmai şi la timp toate ordinele primite de la vârful partidului, fără nicio opoziţie, fără nicio grimasă”, a spus Liviu Andrei.

„A fost o mărire mincinoasă”

Vicepreşedintele PMP Gorj crede că şi electoratul are partea lui de vină, pentru că preferă să creadă în minciuni frumoase, decât să vadă adevărul. Liviu Andrei a dat exemplu măririle de salarii din sistemul bugetar. „Aceste măriri de pensii şi salarii pe care le vehiculează guvernul, într-o oarecare măsură sunt veridice. Dar, dacă ne uităm la preţuri şi le comparăm cu cele care erau când a venit PSD la guvernare, vedem că nu rămâne mare lucru”, a spus Andrei.

Fostul prefect a şi exemplificat. „La noi în învăţământul universitar am avut creşteri salariale importante, dar drumul până la Arad mă costa 200 de lei, acum mă costă 350 de lei. Fac patru drumuri pe lună. La fel pe multe alte categorii de cheltuieli, ceea ce mă face să spun că a fost o mărire mincinoasă”, este concluzia lui Liviu Andrei.

Vizualizări: 1,234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: