Mazilu şi Fugaru, împăcaţi de procurori

Foştii şefi ai Primăriei Târgu Cărbuneşti, care nu îşi vorbeau de câţiva ani, s-au împăcat ca urmare a unui dosar penal. Mihai Mazilu - fost primar şi Ion Fugaru - fost viceprimar au fost denunţaţi în legătură cu organizarea Zilelor oraşului. Miercuri noaptea, pe la ora 23:00, au fost luaţi cu mandat de la locuinţele lor şi duşi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Vestea că foştii edili au fost ridicaţi de procurori a fost dată de Leonida Belgher, vicepreşedinte al PMP Gorj, pe pagina de socializare. Acesta s-a arătat revoltat de faptul că oamenii încă mai sunt ridicaţi noaptea de acasă, dar şi că adevărata corupţie nu este deranjată de procurori.

 Nu-şi vorbeau de şapte ani

Jandarmii care au pus în aplicare mandatul de aducere au ajuns prima dată la uşa fostului primar Mihai Mazilu. Ulterior au mers acasă la Fugaru, care a fost uimit să îl vadă în Loganul jandarmilor pe omul cu care nu vorbea de şapte ani. Vrând-nevrând, cei doi s-au împăcat pe drumul de zece ore şi chiar procurorul, o femeie, s-a amuzat pe faptul că oameni bătrâni ţin la supărare.

Ion Fugaru a spus că dosarul are la bază un denunţ făcut împotriva lui şi a fostului primar, dar nu ştie de către cine. Acesta spune că nu îşi mai aminteşte după zece ani nici cine a cântat la Zilele Oraşului, cu atât mai puţin alte detalii legate de contract şi de plăţi. Cei doi nu ştiu nici de ce dosarul este instrumentat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Actualul primar din Târgu Cărbuneşti, Dănuţ Birău, a confirmat faptul că procurorii au cerut cu ceva timp în urmă documente legate de organizarea Zilelor Oraşului în anii trecuţi, dar a spus că nu poate da mai multe detalii, fiind vorba de un dosar aflat în cercetare.

Vizualizări: 1,892

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: