Liviu Andrei ar vrea în sondajele PNL: Intru în orice bătălie!

Liviu Andrei nu exclude varianta de a reveni în PNL şi este dispus să intre în orice bătălie politică. Subprefectul Capitalei are statut de membru suspendat al vechiului PDL, pe perioada în care deţine calitatea de înalt funcţionar public, a explicat Eduard Berca, copreşedinte PNL Târgu Jiu. Liviu Andrei este subprefect al Capitalei cu susţinerea PSD, dar liberalii spun că este binevenit în partid deoarece deţine un bagaj de cunoştinţe şi are o experienţă ce ar putea fi fructificată.

Liviu Andrei, fostul prefect de Gorj, este dorit în echipa foştilor săi colegi de la PDL. La doar puţin timp de când a anunţat că se gândeşte să reintre în politică, liderii PNL îi lansează o nouă provocare. Copreşedintele PNL Târgu Jiu, Eduard Berca, spune că Liviu Andrei poate reveni în orice moment în partid. Ba chiar, vorbeşte şi de o eventuală funcţie de conducere. „Domnul Liviu Andrei este suspendat din fostul PDL pentru că este înalt funcţionar public, dar dacă renunţă la poziţia respectivă reintră în actualul PNL. Fără nici o discuţie poate reveni în partid, el va fi revalidat de ambele birouri, de cel al fostului PNL şi de cel al fostului PDL. Dumnealui are vechime în partid, iar dacă va dori o funcţie de conducere îi va exprima părerea şi va fi luată în discuţie”, a declarat Eduard Berca. Numai că Liviu Andrei este funcţionar public şi subprefect cu susţinerea PSD şi a lui Victor Ponta. „Aş fi ipocrit să spun că dacă eu sau oricine altcineva nu are o relaţie bună, nu şi l-ar dori acolo pe Liviu Andrei, care are un bagaj de cunoştinţe politice, de experienţă în spate pe care poţi s-o fructifici. Eu am un principiu: „Decât cu un prost la câştig, mai bine cu un deştept la pagubă”. Orice om care are o valoare intrinsecă şi care poate să adauge plus valoare este binevenit”, a mai declarat Eduard Berca.

Liviu Andrei vrea altfel de politică

Liviu Andrei, actualul subprefect al Capitalei, i-a mulţumit lui Berca pentru invitaţia în partid. „Domnul Berca are dreptate şi îi mulţumesc pentru invitaţie. Aşa este, conform legii, eu sunt suspendat pe perioada în care deţin calitatea de înalt funcţionar public, iar dacă mă întorc, mă întorc de drept în PDL. Mă gândesc să revin acasă, este o variantă pe care o iau în calcul. PNL e un partid puternic, un partid serios. Deocamdată, nu am luat însă o decizie fermă. În orice caz, dacă voi veni în PNL, voi veni pe linia PDL”, a declarat Liviu Andrei. Fostul prefect de Gorj pare încântat de ideea de a fi inclus în sondajele PNL. „Dacă cei de la conducerea PNL Gorj vor să mă includă în sondaje sunt dispus să intru în orice bătălie politică. Cei care mă cunosc ştiu că nu mă dau înapoi de la o competiţie. Vă spun, însă, că atunci când voi veni acasă voi face un altfel de politică, decât cea de până acum, care era o bălăcăreală la colţ de stradă în care eu nu voi intra. Nu voi apela la jigniri şi la bălăcăreli, ci voi veni cu lucruri concrete, cu proiecte”, a menţionat Andrei.  

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: