Liberalii gorjeni, învinşi de căldură. Protestul a ţinut doar o oră!

Partidul Național Liberal Gorj a adunat vineri în Piața Prefecturii puțin peste 200 de participanți, în mare parte lideri și membri de partid. Protestul a durat doar o oră din cele trei anunţate, pe motiv că afară era prea cald. Copreşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a estimat însă numărul participanţilor la peste 400. PSD Gorj a spus într-un comunicat că la protest au fost o sută de oameni, care „au scandat anemic”.

Oamenii au venit echipați cu pancarte pe care erau scrise mesaje anti Guvern, dar și caricaturi la adresa premierului Victor Ponta. ”Suntem aici pentru o viață mai bună și pentru o schimbare. Vreau să scăpăm de culoarea roșie care de 25 de ani a pus stăpânire pe județ. Ne-am săturat de Ponta, Cârciumaru și Călinoiu. Copiii noștri nu au serviciu, sunt plecați în afară, nepoții au rămas pe mâna bunicilor. Mă opun acestui sistem. Avem capacități care sunt folosite de alte țări”, a spus una din femeile participante la protest. Lozinci de genul ”Jos Ponta” sau ”Ponta Ş-O VA lua” s-au scandat timp de o oră în Piața Prefecturii din Târgu Jiu.

La miting au fost prezenți primarul din Câlnic, Dumitru Vulpe, cel din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, dar şi Octavian Lupulescu, Marcel Romanescu, Gheorghe Orzan, Mihai Paraschiv și Dan Vâlceanu.

Protestul s-a suprapus cu votul parlamentarilor pe moţiunea de cenzură depusă de PNL. Pesediştii şi uneperiştii nu au fost în sală. Moțiunea de cenzură a avut 194 de voturi pentru, 13 împotrivă, 7 voturi anulate, fiind respinsă, guvernul Ponta rămânând în funcţie.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: