Liviu Andrei, candidat la Primăria Târgu Jiu după sondajele MP

Fostul prefect de Gorj, Liviu Andrei, este candidatul Mişcării Populare la Primăria Târgu Jiu, dar şi primul pe lista de consilieri judeţeni. Andrei spune că a fost inclus într-un sondaj, alături de alte cinci persoane, şi că rezultatele i-au fost favorabile. În altă ordine de idei, Liviu Andrei şi-a făcut blog, iar primul său articol se numeşte „Politicienii fură şi sunt corupţi”. Fostul prefect de Gorj spune că, prin postările sale, va încerca să-i convingă pe oameni că mai sunt şi excepţii printre politicieni.

Liviu Andrei va deschide lista de consilieri judeţeni, deşi este aproape de a fi anunţat candidatul Mişcării Populare la Primăria Târgu Jiu. „Se pare că 90% sunt candidatul Mişcării Populare la Primăria Târgu Jiu, asta este opţiunea preşedintelui, însă mai trebuie discutată. La Consiliul Judeţean eu voi fi primul pe listă, acest lucru e bătut în cuie. Pentru Primăria Târgu Jiu mai rămâne de discutat acel procent de 10%. O spun sondajele. Am fost şase persoane de la diferite partide politice incluse în sondaj, inclusiv actualul primar Florin Cârciumaru, iar punctul de vedere al partidului nostru este că am un procent bun şi sunt în creştere. Discuţia a avut loc duminică pe plan local şi urmează să discutăm despre asta şi cu preşedintele Traian Băsescu”, a declarat Liviu Andrei.
Candidatul la Primăria Târgu Jiu va fi anunţat oficial sâmbătă de către Traian Băsescu, preşedintele Mişcării Populare, în cadrul întâlnirii de pe Insuliţă. Revenit în politică de aproximativ două săptămâni, Liviu Andrei şi-a deschis un blog, iar primul său articol se numeşte „Politicienii fură şi sunt corupţi”. Andrei susţine că nu a făcut aluzie la contracandidaţii săi, ci că asta este opinia oamenilor. Fostul prefect de Gorj spune că va încerca să-i convingă pe oameni că există şi excepţii printre politicieni. „Blogul îl am mai demult, dar nu l-am mai activat. Nu am mai postat nimic, până zilele trecute. Voi mai scrie pe blog atunci când am ceva de comentat vizavi de o problemă mai complexă. Aşa gândesc oamenii, că politicienii sunt corupţi şi toţi sunt ciocoi. Prin postările mele încerc să-i conving pe oameni să aibă încredere în politică pentru că printre politicienii corupţi există şi excepţii. Nu toţi politicienii trebuie încadraţi la categoria corupţi”, a precizat Liviu Andrei.
Acesta susţine că nu are decât un singur target şi anume respectarea legii. „Eu le spun oamenilor că în toate funcţiile pe care le-am ocupat am făcut treabă şi nimeni nu a avut ce să-mi reproşeze, iar de-a lungul vieţii mele am avut un singur target, să respect legea”, spune Andrei.

Vizualizări: 1,860

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: