Ion Călinoiu, operat de urgenţă

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a fost operat de urgenţă într-un spital din Bucureşti, în urma unei crize de fiere. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Călinoiu plecase în Capitală pentru că avea stabilite întâlniri la diferite ministere. Dacă Ion Călinoiu este în concediu medical, vicepreşedintele Robert Filip se află în concediu de odihnă. Nici vicepreşedintele Ciprian Florescu nu este la serviciu în aceste zile, el aflându-se într-o vizită la Bruxelles, împreună cu viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor.

Oana Palos, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Gorj, crede că Ion Călinoiu se va întoarce la serviciu în cel mult trei zile. Asta pentru că operaţia laparoscopică s-a desfăşurat foarte bine. „Nu putem spune că a fost o problemă de sănătate pe care dumnealui să ne-o fi semnalat sau să fi povestit despre ea. Dumnealui plecase la Bucureşti pe programul deja anunţat pentru întâlnirile de luni, dar a suferit o intervenţie chirurgicală simplă. Se va recupera, iar în două-trei zile va veni la Târgu Jiu”, a declarat Oana Paloş. Potrivit unor surse, este o chestiune de zile până când prefectul îi va înceta mandatul lui Călinoiu, iar asta s-ar putea întâmpla chiar în zilele de concediu medical.
În aceste zile, Consiliul Judeţean Gorj este condus de Cristina Rădulea Zamfirescu, secretarul judeţului, pentru că niciunul dintre şefi nu se află la serviciu. Dacă Ion Călinoiu este în concediu medical, vicepreşedintele Robert Filip se află în concediu de odihnă. Nici vicepreşedintele Ciprian Florescu nu este la serviciu în aceste zile, el aflându-se într-o vizită la Bruxelles. „Domnul Ciprian Florescu participă zilele acestea la o întâlnire la Parlamentul European, la invitaţia domnului Victor Negrescu. Din câte cunoaştem, domnul Filip este în concediu de odihnă. Aşa cum prevede organigrama, Consiliul Judeţean este condus de secretarul judeţului, lucrurile decurg normal, programul de activitate se desfăşoară normal”, a precizat Oana Paloş. Ciprian Florescu va sta o săptămână la Bruxelles, însă Robert Filip vine tot mai rar la serviciu în ultima perioadă, motivându-şi absenţa prin concediu de odihnă.

Vizualizări: 1,216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: