Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Liviu Andrei revine la Prefectură

Judeţul Gorj va avea prefect începând de săptămâna viitoare. Acesta nu va fi Radu Claudiu Teodorescu, aşa cum se aşteaptă angajaţii Instituţiei Prefectului, ci Liviu Andrei care va reveni din concediu. “Mai am câteva zile de concediu şi vreau să profit de ele pentru că în ultimii trei ani nu am avut momente de repaus. Începând de luni voi reveni la serviciu”, a declarat Liviu Andrei.

Nu trebuie ignorat faptul că, de aproximativ o lună, se tot vorbeşte că Radu Claudiu Teodorescu va ocupa scaunul de prefect, instalarea sa fiind amânată din diferite motive. În ceea ce îl priveşte pe Liviu Andrei, în ultima perioadă, se vehiculează că va fi nominalizat pe un post de secretar de stat în Ministerul Educaţiei. Cu toate acestea, Andrei spune că nu a primit nimic oficial în acest sens. “Am înţeles că voi primi un alt post, însă nu ştiu despre ce este vorba. Deocamdată, mi-am făcut cerere pentru inspector guvernamental”, a mai precizat Andrei.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: