Liviu Antal, prezentat la Pandurii

Campania de transferuri a clubului Pandurii Târgu Jiu a semnat, joi semnat contractul cu mijlocaşul ofensiv Liviu Antal. Conducerea clubului a ajuns la un acord cu clubul din Tel Aviv de la care acesta a fost împrumutat şi sezonul trecut la Pandurii.

 
Preşedintele clubului Pandurii, Narcis Răducan, se declară mulţumit de noua achiziţie care este atât pe placul suporterilor cât şi al antrenorului Petre Grigoraş: „Liviu e un campion în adevăratul sens al cuvântului, foarte apreciat atât de suporteri cât şi de antrenorul Petre Grigoraş cu care a mai lucrat şi la Oţelul Galaţi. Antal este un jucător pe care ni l-am dorit și care ne va ajuta să ne îndeplinim toate obiectivele”.
Liviu Antal are 28 de ani şi a evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu şi sezonul trecut, fiind transferat tot sub formă de împrumut de la Hapoel Tel Aviv. Golgheter în Liga I în sezonul 2013-2014, Antal are în palmares un titlu de campion în România, cu Oţelul Galaţi, în sezonul 2010-2011, şi o Supercupă a României câştigată tot cu Oţelul în 2011.
Liviu Antal completează lista jucătorilor transferaţi de Pandurii în actualul sezon, alături de Claudiu Voiculeţ, Ovidiu Herea, Christian Obodo, Armiche Ortega Medina, Jordy Buijs, Valentin Alexandru, George Ţucudean, Cătălin Hlistei şi Lucian Sânmărtean.

Vizualizări: 389

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: