Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Nistor a semnat cu Dinamo

Dan Nistor a fost declarat jucător liber de contract şi a semnat cu Dinamo. Mijlocaşul a efectuat miercuri dimineaţă vizita medicală, iar apoi a parafat înţelegerea cu echipa pregătită de Ioan Andone. Fostul căpitan al celor de la Pandurii s-a alăturat lotului lui Dinamo în cantonamentul echipei de la Săftica.

Nistor a fost declarat jucător liber de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal, pe 10 august, dar clubul Pandurii a făcut apel. În cele din urmă, jucătorul a avut câştig de cauză, după ce recursul gorjenilor a fost respins marţi, 30 august. Nistor a declarat că a avut discuţii şi cu echipa antrenată de Edi Iordănescu, fostul antrenor al pandurilor, dar că a ales Dinamo. "Sunt bucuros că am venit la Dinamo. Sper să fac lucruri bune aici și să câștigăm un trofeu. Este cea mai de tradiție echipă din România și cei mai frumoși fani. Am avut discuții și cu ȚSKA Sofia, dar e mai bine să semnez cu Dinamo. Când te dorește un asemenea club precum Dinamo, nu te mai uiți la alte echipe. Sper să fie bine aici. Paul Anton mi-a spus numai cuvinte frumoase. Sper să reajung la națională. Despre galeria lui Dinamo nu mai am ce să zic. Ne-a lăsat pe toți fără cuvinte la fiecare meci. E printre cele mai tari din Europa", a zis Nistor la Dolce. 

Vizualizări: 246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: