Localitate din Gorj, fără primărie

Angajații unei primării din Gorj își desfășoară activitatea într-o bibliotecă. Este vorba despre funcționarii din comuna Prigoria. Noul primar al localității, Lucian Goață, spune că este nevoie de bani de la Compania Națională de Investiții, sume pe care speră să le și obțină pentru a construi o nouă primărie.

Imobilul vechi se afla într-un proces de reabilitare, însă investiția a fost abandonată, aflându-se în paragină. Primarul Goață mai spune că și bugetul din acest an este mult mai mic față de anul trecut.

”Așteptăm finanțare și pentru sediul primăriei. Este singura comună din Gorj care nu are un sediu de primărie. Funcționăm într-un sediu de bibliotecă comunală. Proiectul este pus pe CNI și așteptăm finanțare. Bugetul este mai mic ca anul trecut. Sunt datorii de anul trecut pe care sperăm să le achităm în acest an. Este mai mic cu 20 de miliarde de lei față de anul trecut. Avem promisiuni că ne va ajuta și Consiliul Județean. Avem mai multe investiții pe care ne-am propus să le finalizăm”, a spus primarul Lucian Goață, la Radio Infinit.

Vizualizări: 2,545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: