Acuză ritmul lent al lucrărilor de pe centură

Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega, acuză ritmul lent în care se desfășoară lucrările la varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu. Lucrările au fost reluate în această primăvară, după o întrerupere de câțiva ani cauzată de plecarea fostului constructor.

“Am efectuat astăzi o vizită pe șantierul variantei de ocolire a municipiului Târgu Jiu, alături de reprezentantul Secției Drumurilor Naționale Târgu Jiu. Am constatat că, deși condițiile sunt optime pentru acest tip de lucrări, ritmul în care se desfășoară este lent, iar mobilizarea utilajelor și a lucrătorilor pe acest șantier este nesatisfăcătoare. Acest drum este esențial nu doar pentru locuitorii municipiului Târgu Jiu, dar și pentru transportatori și cei care tranzitează orașul”, transmite prefectul.

Lucrările prevăzute în proiectul de execuție a variantei ocolitoare constau în aproximativ 20 de kilometri de asfalt, trei noduri rutiere, două giratorii, un pasaj peste DN66, un pod peste calea ferată și râul Amaradia, un pod peste râul Jiu, un pod peste râul Șușița, un pasaj peste DN 67 etc.

“Vizitele de acest fel, inopinate, vor continua și în perioada următoare, pentru a urmări stadiul lucrărilor”, a mai precizat Răducan Morega.

Vizualizări: 951

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: