Prefectul de Gorj anunță controale. Cine sunt cei vizați

Mai mulți șefi de instituții din Gorj au luat parte la o întâlnire cu prefectul județului pentru a pune la punct ultimele detalii cu privire la măsurile ce vor fi luate de Sărbătorile Pascale. Ținând cont că ne aflăm în plină pandemie de Covid-19, autoritățile vor să se asigure de faptul că atât comercianții, cât și cumpărătorii, vor respecta regulile pentru limitarea răspândirii acestui virus.

Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega, spune că în vizorul autorităților vor fi în special comercianții de ouă și carne de miel.

”Chiar astăzi a avut loc o întâlnire cu reprezentanții instituțiilor de control din subordinea Prefecturii Gorj și s-a stabilit un plan concret de acțiune. Este vorba despre verificarea condițiilor specifice date de pandemie și aici mă refer la distanțare, la purtatul măștii, dar și la alte măsuri. Mieii de Paște se vor sacrifica numai în interiorul exploatațiilor și se vor vinde direct de acolo, nu în piețe”, a spus prefectul de Gorj.

Incidența cazurilor de Covid în Gorj a ajuns la  0.72 cazuri la mia de locuitori în 14 zile, județul fiind în scenariul verde.

Vizualizări: 1,538

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: