Localnicii din Pleșa și Lăzărești își pun toate speranțele în candidatul PSD la Primăria Bumbești-Jiu

Candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al orașului Bumbești-Jiu, profesorul Dănuț Lupulescu, și echipa de candidați PSD la Consiliul Local și-a prezentat, în aceste zile, oferta electorală şi altor cetățeni ai localității.
Astfel, marți, 17 mai 2016, Lupulescu, însoțit de staff-ul său de campanie, s-a deplasat în satul Pleșa, aparținând localității Bumbești-Jiu. Din discuțiile purtate aici, cu cetățenii, echipa deplasându-se pe la fiecare casă, a reieșit faptul că administrația locală din Bumbeşti-Jiu nu a fost deloc interesată și receptivă față de problemele dumnealor. Asta deoarece satul nu dispune, în prezent, decât, în proporție foarte mică, de străzi (ulițe) asfaltate și nu are șanțuri de evacuare a apelor pluviale, fapt ce face ca zona să devină greu accesibilă, în sezonul ploios. Nemulțumirile oamenilor sunt mari și pentru faptul că exploatarea pietrei, carierele fiind la intrarea în zona pârâului Porcu, le-a afectat structura de rezistență a caselor. Asta, mai ales, în urma nenumăratelor detonaje din zonă.
Cetățenii satului Pleșa s-au arătat însă încrezători în proiectele propuse de echipa PSD pentru satul lor, mai ales că trei dintre candidații social-democrați pentru Consiliul Local sunt fiii acestui loc.

Galerie foto


Vizualizări: 408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: