Candidații de la Târgu Jiu, miza pariurilor sportive

Surpriză pentru împătimiții jocurilor de noroc. Candidații la alegerile locale sunt acum miza caselor de pariuri, care, după ce au studiat cu atenție piața, au făcut și clasamente. Cotele cele mai mari sunt, evident, cele ale candidaţilor cu cele mai puţine şanse de a obţine fotoliul de primar, în timp ce favoriţii au cote minime.

În plină campanie electorală, casele de pariuri au găsit varianta unui nou mijloc de profit. Candidaţii la primăria Târgu Jiu au ajuns acum în ofertele agenţiilor sportive. La Târgu Jiu, Florin Cârciumaru are o cotă infimă la casele de pariuri, de doar 1,05. Adică, la 100 de lei pariați, câştigul va fi de doar 5 lei. ”Nu prea văd legătura între pariuri sportive și candidați dar acum fiecare casă de pariuri își stabilește miza. Am văzut și eu cu prietenii mei că este băgat și Cârciumaru cu o cotă de 1.05, ce e asta? Nu avem cum să câștigăm atâta timp cât celelalte partide nu scot candidați, scot doar nume apărute peste noapte. Nu aș paria pentru că nu văd unde aș câștiga”, a spus unul din împătimiții jocurilor de noroc.
Clienții nu au apărut, încă, pentru că spun ei, cei cu șanse mari la primărie au cote mici la câștig. Ba mai mult, jucătorii spun că rămân la a paria pe sportivi. ”Ideea mi se pare bună pentru că la casele de pariuri se câștigă bani, nu contează pe ce, pot să pariez pe ce vreau eu. Cotele sunt mici, nu se merită să bagi nici un leu. Eu o să rămân la sportivi, unde chiar sunt șanse de câștig. Dacă nu se merită, nu joci”, a spus un alt cetățean. La Târgu Jiu se poate paria și pe Octavian Lupulescu, Liviu Andrei, Eduard Lădaru, Marius Vlaicu și Nicu State. Cei care vor paria pe vreun candidat vor afla rezultatul în mai puțin de 3 săptămâni.

Vizualizări: 396

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: