Morega (PSD): Voi introduce rețea wireless în toate parcurile din Motru

Candidatul PSD la primăria Motru, Cosmin Morega, și-a prezentat programul cu care vrea să câștige alegerile locale. După ce a vizitat mai toate zonele municipiului și-a făcut idee despre principalele necesități ale motrenilor din oraș și de la sate și spune că va găsi pentru fiecare o rezolvare. Morega a prezentat cu această ocazie și o parte din echipa de consilieri cu care vrea să câștige alegerile din 5 iunie.

Cosmin Morega a explicat că principala prioritate pe care o are în vedere este aceea de creare de noi locuri de muncă la nivel de municipiu și de menținere a celor existente. Un alt punct important din programul său electoral vizează ajutorarea tinerilor pentru accesare de fonduri europene prin îndrumarea lor. Morega a spus că are în vedere îmbunătăţirea serviciilor prestate către populație, în domeniul salubrizării, apei potabile, a canalizării. A explicat că în cel mai scurt timp rețeaua de apă la sate va fi operațională și că toate gospodăriile se vor putea branșa. Candidatul PSD la primăria Motru și-a propus să realizeze lucrări de infrastructură pe trei zone din municipiu, dar și să realizeze trotuare către satele aparținătoare municipiului, exemplificând zonele Râpa și Roșiuța, dar și extinderea rețelei de iluminat public în aceste puncte. Morega a spus că o altă prioritate o reprezintă învățământul, urmând să aibă loc reabilitări de școli și grădinițe dar și dotarea lor cu echipamentele necesare. Candidatul PSD la Motru a spus că vrea să atragă medicii specialiști și că pentru asta va avea în vedere dotarea unității spitalicești cu și mai multe echipamente. Pentru tineri, Cosmin Morega și-a propus să redeschidă Casa de Cultură, să realizeze o pistă de biciclete dar și să extindă rețeaua de wireless pentru parcuri și zona centrală.

Oameni noi pe lista de consilieri locali a PSD
Programul a fost prezentat în cadrul unei conferințe organizate la sediul PSD Motru. Morega a fost însoțit de 4 dintre persoanele propuse pentru funcțiile de consilieri locali la Motru. Este vorba de: Marilena Ardeiu- consilier la Cabinetul sentorului Mihnea Costoiu, Stelian Vasile- inginer la cariera Lupoaia, Eduard Nelu Pârvulescu- director la Școala Generală nr. 1 și profesoara Ionica Ocheană, de la aceeași scoală. "Avem femei, avem bărbați, oameni tineri care doresc să facă ceva pentru municipiul Motru. Lista de consilieri a PSD pentru primărie s-a schimbat aproape în totalitate. Foarte mulți oameni care așteptau de mult, așteptau în eșalonul 2 și 3 ca să le vină și lor rândul. O dată cu pasul înapoi pe care eu l-am făcut și alți colegi din partid, iată că a ajuns și rândul lor și sunt convins că echipa pe care domnul Morega și-a ales-o este o echipă valoroasă, care va face treabă", a declarat Dorin Hanu, președintele PSD Motru.

Vizualizări: 2,325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: