Traian Băsescu, aşteptat la Târgu Jiu

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, va veni pe 19 mai la Târgu Jiu, într-o vizită electorală. Băsescu va merge în mai multe localităţi din judeţ pentru a susţine candidaţii Partidului Mişcarea Populară la alegerile locale. Liderul PMP are programată şi o întâlnire cu sindicaliştii din minerit şi energie la sediul FNME. „Joi, la orele 13:00, domnul Traian Băsescu va fi în Târgu Jiu. La orele 15:00 va susţine o conferinţă de presă la sala de festivităţi a Hotelul Brâncuşi. După aceea se va deplasa la Motru, unde îl va lansa pe Aurel Slapciu pentru funcţia de primar, iar apoi la Rovinari. S-ar putea să facă o escaladă şi la Băleşti, unde avem un candidat cu şanse reale de a ieşi primar, după care se va întoarce în municipiul Târgu Jiu”, a declarat Nicolae Daviţoiu, preşedintele PMP Gorj.
Băsescu va încerca să profite de faptul că, în această săptămână, sunt organizate manifestări dedicate Zilelor Municipiului Târgu Jiu pentru a sta de vorbă cu cât mai mulţi cetăţeni. „Va face o plimbare pe străzile municipiului Târgu Jiu pentru a discuta cu cetăţenii, iar apoi la orele 18:00 va avea o întâlnire cu liderii sindicali din minerit la sediul FNME. Domnul Băsescu vrea să stea de vorbă cu cât mai mulţi cetăţeni pentru că sunt şi Zilele Municipiului Târgu Jiu, iar pe Insuliţă sunt foarte multe persoane”, a mai precizat Nicolae Daviţoiu.
Traian Băsescu a venit în Gorj şi în perioada de precampanie, atunci când l-a lansat pe Liviu Andrei, pentru Primăria Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,047

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: