Localnicii repară drumul după introducerea sistemului de canalizare

Problemele se pare că nu se mai termină pentru localnicii din satul de strămutați din Câmpul Mare. După ce casele le-au fost distruse în urma alunecărilor de teren de la Roșia de Amaradia din anul 2006, sinistrații fie au primit o locuință construită de Guvernul României, fie au fost despăgubiți și și-au ridicat o casă în regie proprie. Acum autoritățile locale din Albeni au introdus în satul de strămutați un sistem de canalizare, dar drumurile au fost distruse.

Au așteptat ani de zile ca autoritățile să le introducă sistem de canalizare, iar acum s-au trezit cu alte probleme. Drumurile de acces sunt distruse. Pline de gropi și nămol, căile de acces fac viața mai grea sătenilor din Câmpu Mare.

Deși firma care a executat lucrarea trebuie să aducă drumurile la starea inițială după finalizarea investiției, acest lucru nu s-a întâmplat. Din disperare oamenii s-au apucat singuri să cârpească drumul.

”A început să se lase drumul și se vede gaură mare pe aici în deal. Am băgat o jumătate de camionetă de piatră și degeaba. Am cărat la piatră de pe deal până nu am mai putut, că am găsit acolo niște spărtură și degeaba. E dezastru. Nu poți să scoți mașina din curte că nu avem unde vira”, povestește un localnic.

Autoritățile locale din comuna Albeni nu au putut fi contactate pentru a oferi o explicație despre situația drumurilor din satul de strămutați de la Câmpu Mare.

Galerie foto


Vizualizări: 1,111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: